2016. április 26., kedd

Eladó fotós táskák és mellény

Gondolom minden fotós életében eljön a "nagy rendrakás" pillanata. Ezt leginkább az váltja ki, hogy a családtagok jelzik, hogy kezdik úgy érezni stúdióban laknak, annyi fotóscucc van szerteszét a lakásban. Ez a pillanat nálam is elérkezett s fájó szível megválok néhány eszközömtől. Készítettem (fejben) egy kihasználtsági listát és amik a végén kullogtak, azoknak sajnos menniük kell. Hátha pont te leled örömödet benne. Az eladásra kerülő cuccok mind minőségi és kifogástalan állapotban levő fotós kiegészítők. Ha valamelyik megtetszett keress bizalommal.

Lowepro S&F Technical Vest fotós mellény és a hozza való öv. A mellény egyszer sem volt használva az öv pár alkalommal, mindkettő új. A mellény ára 300 lej (új árért katt). Az öv ára 130 lej. A kettő együtt 400 lej.

Több kép és infó >>katt<<

Tamrac Pro 12 válltáska, megkímélt, hibátlan állapotban, sok rekesszel, zsebbel, variálható belső elválasztó szerkezettel. A táska ára 300 lej (új árért katt)

Kata GearPack DL 80 hátitáska, keveset használt, megkímélt állapotban. A táska ára 200 lej (új árért katt) Több infó >>katt<<
Ha tetszett, amit láttál, akkor oszd meg másokkal is. Ha szeretnél még hasonló bejegyzéseket látni, akkor lájkold a blog Facebook oldalát.

2 megjegyzés:

  1. Szia! érdekelne a mellény és az öv.
    Budapestről írok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, sajnos csak most vettem észre a kommented :(

      Törlés